Din kurv

Hvad er PhytoRemedy™?

Hvad er PhytoRemedy™?

May 16, 2024

ram m

PhytoRemedy

PhytoRemedy er en de nye og lovlige versioner på markedet. Alle kommer i forskellige versioner, og blandinger med forskellige terpener og smagetilsætninger, samt styrker og effekt. Vi har løbede arbejdet med styrken og smagen baseret på feed back fra vores mange kunder. PhytoRemedy fåes derfor i dag med op til 80-90% styrke og vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne ryger.

Glem alt om HHCP eller dette er den ultimative afløser. PhytoRemedy™, en unik formular og kombination af alle cannabis plantens terpener og cannabinoider. Det, der gør PhytoRemedy™ så kraftfuldt, er den såkaldte “Entourage-effekt”- hvor de forskellige botaniske stoffer virker synergistisk. Det betyder at de arbejder sammen, forstærker hinanden og giver et unikt høj samlet effekt. Effekten varer meget længere end normal THC og aftager langsomt efter 3-4 timers virkning.

Ansvarsfraskrivning/Disclamer:

PENTA-PhytoRemedy™ -produkter må ikke købes eller anskaffes af unge under 18 år eller benyttes af gravide eller ammende kvinder. Produkterne er ikke beregnes til indtag. Benyttelse og brug sker på kundens eget ansvar.

NB! Kan optræde på urintests, uagtet produkterne er THC-fri!